Tuinaanleg

De Bloeimeesters zijn niet klaar als het ontwerp en beplantingsplan zijn overhandigd. We willen je ook helpen bij het realiseren van je tuin. Belangrijk vinden wij, is het kort houden van de lijnen. Als opdrachtgever wil je niet zelf op zoek naar de juiste kweker, hovenier, stratenmaker of grondleverancier. Met de hoop dat alles goed op elkaar afgestemd wordt. Daarom verzorgen wij het hele traject, van ontwerp tot realisatie.

Renovatie

Iedere tuin verandert voortdurend. Soms, als je een geoefende tuinier bent, ontwikkelt de tuin zich in de goede richting, maar vaak ook niet. Bomen worden te groot, verhoudingen raken zoek, schuttingen zakken scheef, noem het maar op. De Bloeimeesters hebben het allemaal wel eens voorbij zien komen. Maar tuinrenovatie is een zorgvuldig proces. De grens tussen behoud en behoudend is vaak dun. Bewaar het goede en maak daarin slimme keuzes. Een boom omzagen kost niet veel tijd, maar een nieuwe laten groeien wel. De Bloeimeesters kunnen je bij het maken van deze keuzes prima adviseren en ondersteunen.

Nazorg

De Bloeimeesters zeggen vaak: “Eerst maak je een goed ontwerp, maar daarna begint het pas.” En wat begint er dan? Dan begint het tuinieren. Nu is niet iedereen direct na de aanleg van zijn tuin een geoefend tuinier. Daarom geven De Bloeimeesters graag nazorg en begeleiding, gerichte tips over onderhoud, snoeien of bemesting. Alles om je op weg te helpen om een goede tuinier te worden. Zodat je tuin niet alleen mooi is direct na de aanleg, maar gedurende de seizoenen nog veel mooier wordt.