De Bloeimeesters

De Bloeimeesters zijn er voor beginnende tot ervaren tuinliefhebbers.  We delen graag onze ideeën, zetten ook de minder bekende bloeiers in het zonnetje en helpen je graag bij onverwachte tuinvragen.
Inspiratie
diensten-cor
Advies
roze
Winkel

Onze visie

Veel mensen hebben nog nooit over een tuin nagedacht tot ze er plotseling een bezitten, en op dat moment slaat de paniek toe. Misschien is de tuin zelfs doorslaggevend geweest voor je beslissing om naar een bepaalde woning te verhuizen, maar blijkt het inrichten van een tuin toch minder gemakkelijk dan van een nieuwe keuken of badkamer.

Of je een tuin, terras of balkon gebruikt om heerlijk tot rust te komen, als verlengstuk van je huis om mensen te ontvangen en gezellig buiten te dineren, of als speelplek voor de kinderen, ieder heeft zijn eigen wensen en alles is mogelijk. Wij vinden dat je naast het gebruik van je tuin op deze specifieke momenten, ieder seizoen moet kunnen genieten van de tuin, en met jou zijn er ook heel veel andere organismen die graag meegenieten.

Wij ontwerpen graag tuinen in goede samenwerking met de natuur. Tuinen met bijzondere planten in de hoofdrol, natuurlijke materialen en optimaal profijt voor andere organismen.

We houden van de diversiteit aan onverwachte tuinvragen en leveren graag eigenzinnige ideeën. Natuurlijk in wisselwerking met elkaar. Een tuin neerzetten is een heel mooi levend proces zonder eind. We inspireren dan

ook graag tot een nieuwe groene levensstijl.

De Bloeimeesters vinden voor en nazorg belangrijk, zo willen we dat alle planten een goede start maken in hun nieuwe leefomgeving. Wij helpen om de juiste selectie planten te maken voor jou tuin.