• Groendak Lichtgewichtsysteem
  Geen categorie

  Groendak Lichtgewichtsysteem

  44,9554,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Wil je ook een schitterend groendak en wil je het zelf aanleggen? Dan is het sedum lichtgewichtsysteem van de Dakvergroeners écht wat voor jou. De naam geeft het al een beetje weg: dit groendak systeem is heel erg licht. Dat komt doordat de substraatrol van puur steenwol is gemaakt. Kies de staffel die bij het aantal vierkante meters past en vul zelf het aantal meters in.

 • Groendak Lichthellendsysteem
  Geen categorie

  Groendak Lichthellendsysteem

  44,9554,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Heb je een schuin dak en wil je hier een prachtig groendak van maken? Dan is ons groendak lichthellendsysteem van de Dakvergroeners écht wat voor jou. Het groendak lichthellendsysteem is iets anders opgebouwd dan een normaal plat dak. Dat komt omdat bij een schuin dak het water sneller van het dak loopt, hierdoor is een dikkere substraatlaag nodig! De substraatlaag geeft de perfecte hoeveelheid voeding die de sedummixmat nodig heeft. Jouw groendak blijft hierdoor mooi groen! Kies de staffel die bij het aantal vierkante meters past en vul zelf het aantal meters in.

 • Sedumtray Cassette
  Geen categorie

  Sedumtray Cassette

  52,9563,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Een duurzaam groendak op je overkapping, uitbouw, garage of carport? Zoek niet verder, want dit mooie type groendak leg je heel simpel zelf aan! De kant-en-klare sedumtray cassettes van de Dakvergroeners zijn namelijk makkelijk verplaatsbaar, eenvoudig te installeren en je klikt ze heel snel aan elkaar. En wist je dat onze sedumtray cassettes van hergebruikt kunststof zijn gemaakt? Dubbel duurzaam dus! Kies de staffel die bij het aantal vierkante meters past en vul zelf het aantal meters in.

 • Sedumtray Lichtgewicht
  Geen categorie

  Sedumtray Lichtgewicht

  55,9564,95 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Een groendak aanleggen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Sedumtrays Lichtgewicht van de Dakvergroeners zijn namelijk makkelijk verplaatsbaar, eenvoudig te installeren en je legt ze zo op je dak. De sedumtrays wegen per stuk 7-8 kg (droog) hebben een afmeting van 50×50 cm en kunnen direct naast elkaar geplaatst worden. De sedumtrays groeien vanzelf dicht! De onderzijde van het systeem is voorzien van een drainagelaag die ervoor zorgt dat het regenwater wegstroomt. De lichtgewichttray bufferen maximaal 20 liter water per vierkante meter. Kies de staffel die bij het aantal vierkante meters past en vul zelf het aantal meters in.

Winkelwagen