Groepsfoto

Eindelijk een groepsfoto kunnen maken

 

Na maanden van digitaal contact hebben we elkaar eindelijk kunnen zien en gelijk een groepsfoto kunnen maken. Met trots presenteren wij het complete team achter de bloeimeesters / een groep vol gepassioneerde liefhebbers voor groen op allerlei vlakken. De expertises zijn heel divers en dat maakt de club zo ontzettend leuk, we versterken elkaar en dat betekent ook een nog mooier en groener eindresultaat.
 
Gelijk stellen we graag ons nieuwste lid voor: Floor Korte, de moestuin koningin van Nederland. Zij zal ons versterken in de diversiteit en kennis over eetbaar groen in de tuin en de openbare ruimte.
 
We zijn nu een rijke groep met kweker, tuin- landschapsontwerpers en architecten, moestuinontwerper, hovenier en beplantingsadviseur. We hebben het allemaal in huis om onze gezamenlijke missie nog groter en vooral landelijk uit te zetten. Nederland groener maken en vooral aandacht besteden aan meer biodiversiteit.  
 
Van links naar rechts op de foto boven:
Iverna Zaalberg, Cor van Gelderen, Linda van de Lavoir, Martin Twaalfhoven, Marcel Silkens, Jeroen Hamers, Jessie Straathof, Arjan Boekel, Floor Korte en Frank Zoontjes.